TR | EN
MALİYE BÖLÜMÜNÜN 30. YILI KUTLU OLSUN
26.10.2023
Öne çıkan görsel

Geriye dönüp bakıldığında, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin ilk bölümü olarak 1993-1994 öğretim yılında kapılarını öğrencilerine açan Maliye Bölümü, bugün geldiği noktada haklı bir gurur kaynağımızdır. Bu gurumuzun arkasında bürokrat, üst düzey yönetici ve yargı mensubu olarak profesyonel iş hayatında başarılı konumlara gelen mezunlarımız ile akademik yayınlarıyla ve uluslararası bağlantılarıyla kendi alanlarında önemli başarılar elde eden öğretim elemanlarımız bulunmaktadır.  

Bölümümüzde 801’i lisans ve 115’i lisansüstü olmak üzere toplam 916 öğrenci eğitimi sürdürmektedir. Yüksek Lisans ve Doktora programlarından ise 58 öğrenci mezun edilmiştir. Bölüm olarak halen nitelikli Maliye Bölümü mezunları yetiştirebilmek için elimizden gelen tüm çabayı göstermekteyiz. 

Bu başarı ve çabaların arkasında emeği geçen her bir bireye, öğrencimize, mezunumuza, idari personelimize, öğretim üyemize ve kurucumuz Prof. Dr. Fazıl Tekin'e teşekkürlerimizi borç biliriz.